Spune ADIO ridurilor!

Ulei de trandafir
cu
Acid Hialuronic

În viața de zi cu zi pielea noastră este expusă influențelor negative ale mediului poluat, radiaților UV și stresului. Pe lângă activitățile zilnice ne rămâne puțin timp pentru rutina de îngrijire a tenului.

Ca urmare, odată cu trecerea timpului încep să apară liniile fine și ridurile. Pe măsură ce trec anii organismul produce cantități tot mai mici de colagen și elastină, proteine cheie pentru frumusețea pieli.

Tenul deshidratat devine mai subțire, tern, se usucă și își pierde elasticitatea, iar confortul personal și încrederea de sine au de suferit.

Natura ne oferă toate resursele de care avem nevoie pentru îngrijirea personală! Bucură-te de acest ser organic, profund hidratant, o combinație eficientă a ingredientelor naturale, cu ajutorul căruia îți poți păstra tenul frumos și strălucitor, fără riduri!

Redă luminozitatea, hidratarea și elasticitatea tenului tău!

Spune adio ridurilor!

Ulei de Trandafir
cu
Acid Hialuronic
88
RON
99
RON
30ml

Livrare gratuită la comenzi de peste 100 RON
Oferte ale zilei
Дни
Ora
Minute
Secunde
Обратно
Produs bio profund hidratant
Formulă foarte ușoară cu
efect intens garantat
Uleiul de trandafir
Ajută la întărirea celulelor pielii și stimulează producția de colagen, redă elasticitatea și fermitatea pielii, tonifică și catifelează
Acidul hialuronic
Are un rol important în metabolismul celular și procesele fiziologice pentru refacerea țesuturilor. Reglează volumul necesar de hidratare a celulelor și stimulează producția de colagen, element esențial pentru a menține pielea fermă și elastică
Extractul de rozmarin și apa de rozmarin
Au efect antioxidant și vitalizează tenul tern, lipsit de viață și energie
Extractul de Ginkgo Biloba
Încetinește apariția ridurilor și a petelor de pigment și are efect calmant asupra pielii
Bogat în vitamina B5
Stimulează regenerarea celulară și îmbunătățește elasticitatea pielii
Apa de trandafir
Are proprietăți antioxidante cunoscute încă din antichitate
Toate produsele BioRose conțin
ÎN MOD EXCLUSIV APE FLORALE ȘI ULEIURI!

CE FACE ACEST SERUL
atât de special?
SECRETUL ESTE ASCUNS ÎN TEHNOLOGIA CU CARE SUNT PRODUSE PRODUSELE, FOLOSIND APELE CELULARE FLORALE ALE FLORILOR ȘI IERBELOR NOASTRE!

Ce este apa cu celule florale și de ce este atât de specială?

În apele celulare, toate ingredientele active specifice plantei din care sunt derivate sunt păstrate într-un conținut mult mai mare, ceea ce înseamnă că efectele lor benefice sunt mult mai puternice și mai pronunțate. În distilarea standard cu aburi a apelor florale, temperatura este extrem de ridicată, ceea ce duce la pierderea de minerale active, uleiuri și substanțe atât de valoroase pentru piele.

Apa florală celulară utilizată de BioRose este extrasă la temperatură scăzută, păstrând astfel toate vitaminele conținute în plantă, care se pierd iremediabil în procesul standard de distilare cu abur. Aceasta este o abordare inovatoare care ajută la reducerea dinților din materia organică și transformarea lor în „hrană" pentru piele.

Mărimea moleculei este mică - apropiată de cea a acidului hialuronic, adică pătrunde mai ușor în spațiile intercelulare ale pielii, îmbunătățind elasticitatea, refacând-o și hidratând-o în profunzime.

Mod de aplicare:
Se aplică dimineața și/sau seară pe tenul curat, prin mișcări fine până la absorbția produsului în piele.


INCI: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, HYALURONIC ACID, GLYCERIN, ROSMARINUS OFFICINALIS WATER*, GINKGO BILOBA EXTRACT*, PANTHENOL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL*, GERANIOL, CITRONELOL
* Ingrediente Certificate Organic

Produs în Bulgaria
Să ne spunem despre întregul proces de a crea aceste produse inovatoare
Controlul calității începe de la câmpurile noastre cu plantații cu trandafirul miraculos bulgar Damascena, Măceșe, mușețel, lavandă, salvie și toate celelalte flori și ierburi miraculoase bulgare pe care le folosim, trece prin distilerii și ajunge la magazinul de produse cosmetice.

Majoritatea grădinilor sunt situate în regiunea Zlatosel, Bulgaria, al cărui sol fertil oferă plantelor toată bogăția pământului pentru a crește cu calități și proprietăți unice, împreună cu regina florilor de trandafir!

După ridicarea lor, florile sunt transportate la distileriile noastre situate în imediata apropiere a câmpurilor, astfel încât să putem continua prelucrarea lor fără a pierde timp și pentru a păstra substanțele prețioase conținute în ele. Astfel obținem una dintre componentele principale ale produselor noastre cosmetice - apa de trandafiri.

Toate produsele din seria BioRose sunt produse numai folosind ape și uleiuri florale naturale, fără nici o implicare a apei obișnuite!

Experiența noastră de mulți ani și tradițiile în producția de apă florală sunt recunoscute și apreciate în întreaga lume de mulți clienți care știu cu adevărat că apa noastră de trandafiri este cu adevărat diferită, dar asta nu este tot.

În seria BioRose, pentru prima dată în Europa, am investit și Apele Florale ale Celulelor obținute cu o tehnologie complet nouă! În metoda tradițională de distilare cu abur, se folosește inevitabil încălzirea, în care o mare parte din ingredientele active valoroase conținute în plante se pierd iremediabil. Cu noua noastră tehnologie, la temperaturi care nu depășesc 50 de grade, reușim să extragem apă celulară, supraîncărcată și păstrând toate cele mai valoroase lucruri pe care natura le-a încărcat florile ...
Ulei de Trandafir
cu
Acid Hialuronic
88
RON
99
RON
30ml

Livrare gratuită la comenzi de peste 100 RON
Oferte ale zilei
Дни
Ora
Minute
Secunde
Обратно
Click to order
Comanda dumneavoastră
Total: 
Nume și prenume
E- mail
Telefon
Adresa de livrare
Vă rugăm să specificați adresa dumneavoastră sau sediul DPD
CONTACTEAZĂ-NE
  tel: +359 890 110 909
  e- mail: sanatate@oliveboost.com
  Brezovsko Shose 176B
  Plovdiv 4000, Bulgaria
  This website uses cookies. Cookies remember you so we can give you a better online experience.
  Close
  Deveniți membru al Clubului BioRose
  Primește cele mai recente știri și profită de promoții uimitoare!