DECLARAȚIA CONSIMȚĂMÂNTULUI PENTRU PROCESAREA DATELOR PERSONALE

Declarație de consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu art. 7 din Regulamentul 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului
Sunt de acord ca datele mele personale, și anume toate cele trei nume, adrese de domiciliu / reședintă și adrese de e-mail să fie prelucrate de Olive Boost Ltd. pentru a executa un contract pentru un serviciu / bun achiziționat sau comandat, precum și pentru a trimite informații și mesaje publicitare despre produse și servicii ale Olive Boost Ltd.

Îmi acord consimțământul pentru perioada necesară pentru îndeplinirea relației precontractuale sau contractuale dintre mine și Olive Boost Ltd., și pentru o durată mai scurtă de:

1) perioada prevăzută pentru păstrarea documentelor contractuale în conformitate cu legislația fiscală și contabilă din Republica Bulgaria
sau
2) o perioadă de 5 ani.

Sunt informat că pot să-mi retrag consimțământul în orice moment, trimitându-l la sanatate@oliveboost.com și că solicitarea mea nu poate fi acordată în cazul în care este în contradicție cu îndeplinirea îndatoririlor legale de către administrator sau public. interes.
Click to order
Поръчка
Total: 
Три Имена
Имейл
Телефон
Адрес за доставка:
Моля посочете Ваш адрес или офис на Спиди.